Strandfestival Zand verwacht herstart eind augustus

0
9

Strandfestival ZAND heeft namen bekendgemaakt voor de dertiende editie van het zomerfestival op 21 augustus. Onder andere Rolf Sanchez, Krezip, Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Suzan & Freek en Nick en Simon staan op het affiche. De organisatie heeft daardoor vrijwel het volledige programma uit 2020 kunnen behouden. Het festival werd toen een jaar uitgesteld door het coronavirus. 

Door het doorschuiven van kaarten uit 2020 is Strandfestival ZAND dit jaar al voor 70% uitverkocht. De resterende kaarten zijn vandaag in verkoop gegaan. Totdat duidelijk wordt of het evenement definitief doorgang kan vinden, betalen bezoekers slechts een aanbetaling van vijftien euro voor een regulier ticket. Als het evenement daadwerkelijk doorgaat, hoeft pas het resterende bedrag betaald te worden. Gaat het niet door dan kunnen bezoekers hun geld terugvragen of gebruik maken van het ticket op een vervangende datum.

Machiel Hofman van organisator Tribe Company is blij met het vooruitzicht. “Natuurlijk is niks zeker in deze tijd maar met alle ontwikkelingen en de steun van het garantiefonds lijkt het ons heel realistisch dat we eind augustus eindelijk weer een feestje kunnen vieren op ons strand. We kijken positief naar de toekomst en hopen dat deze stip op de horizon werkelijkheid wordt. Vooral voor de bezoekers, maar zeker ook voor de crew en artiesten die heel graag weer aan het werk willen. Aan ons zal het niet liggen, we bereiden alles voor om een geweldig evenement neer te gaan zetten en hebben middels de aanbetaling een flexibel systeem waardoor iedereen verzekerd kan zijn van een kaartje zonder al te veel risico te lopen”.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks 25.000 bezoekers. De organisatie is in handen van Tribe Company, onder andere verantwoordelijk voor evenementen als De Vrienden van Amstel LIVE en De Vrienden van Amstel Livestream, De Tuin van 2020, Borsato in de Kuip en de Eurovision Village.

Het bericht Strandfestival Zand verwacht herstart eind augustus verscheen eerst op Entertainment Business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here