Loki Artist Group investeert in Nederlands artiestenbureau La Nuit Management

0
10

Het Nederlandse artiestenbureau La Nuit Management, opgericht door Robert Tammens heeft een investering binnengehaald van het Amerikaanse entertainmentbedrijf Loki Artist Group.

Het Amsterdamse bureau is het eerste bedrijf buiten Amerika waar de groep in investeert. Naast de financiële ondersteuning zullen de twee ondernemingen elkaar op zakelijk en creatief vlak ondersteunen. La Nuit Management blijft onafhankelijk opereren, maar zal in samenwerking met de groep ook nieuwe artiesten en producers gaan bedienen.

In 2018 richtte Robert Tammens La Nuit Management op vanuit de behoefte om opkomend talent persoonlijke begeleiding te bieden. Tammens werkte eerder als A&R Manager bij Spinnin’ Records, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor campagnes rondom Martin Garrix, Oliver Heldens en Tiësto.

“Met de grote hoeveelheid in-house expertise, kennis en ervaring van Loki krijgen we de kans om mt de allerbeste artiesten in onze branche samen te werken alsmede te investeren”, aldus Tammens. “Ik wilde onze artiesten meer kunnen bieden op het gebied van juridische ondersteuning, social media begeleiding, maar ook services op het gebied van wereldwijde PR. Toen de optie zich voordeed om zowel het service aanbod te verbreden als internationaal te groeien, voelde dit als dé ultieme kans.”

De Loki Artist Group is een nieuwe speler in de internationale entertainmentbranche en werd begin 2021 gelanceerd door muziek entrepreneurs Bob Murray, Zack Dekkaki en Ric Wake, met als doel te investeren in de toekomst van de muziekindustrie. Onder de Loki Artist Group valt managementbedrijf Elev8 en full-service management, productie en muzieklabel Title 9.

Het bericht Loki Artist Group investeert in Nederlands artiestenbureau La Nuit Management verscheen eerst op Entertainment Business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here