Kingsland Festival verplaatst naar 2022

0
12

Het Kingsland Festival, dat normaliter op Koningsdag wordt georganiseerd, is verplaatst naar 27 april 2022. Door de huidige maatregelen rondom het COVID-19 virus, is het volgens de organisatie onmogelijk om een vergunning te verkrijgen en het festival op een veilige en verantwoorde manier plaats te laten vinden. Dat hebben de organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekendgemaakt.

Het is de tweede keer dat de organisatie het festival moet uitstellen worden door de coronapandemie. Vorig jaar hoopte Kingsland Festival het evenement in september plaats te laten vinden.

“Het voelt echt al als een eeuwigheid geleden dat we hebben kunnen genieten van dansende menigten gekleed in het oranje. Het is voor ons als organisatie echt een harde klap dat we voor het tweede jaar op rij een streep door Kingsland Festival moeten zetten”, aldus organisator Mitchel Bovenlander. “We hebben lang en intensief contact gehad met de verschillende gemeentes waar we Kingsland Festival organiseren, maar helaas komt 27 april 2021 te vroeg. Gelukkig hebben veel van onze bezoekers ervoor gekozen om hun ticket te behouden voor de editie die eigenlijk dit jaar had moeten plaatsvinden, maar we hopen dat ze, net zoals wij, hoop en geloof blijven houden voor een editie in 2022 en dus nog een jaar aan hun ticket vasthouden.”

In 2013 vond de allereerste editie van Kingsland Festival plaats in Amsterdam en daarna breidde het het festival uit naar Groningen, Rotterdam en Tilburg. In 2019 bezochten 125.000 bezoekers het evenement verdeeld over vier steden. Bezoekers kunnen op Kingsland Festival terecht voor verschillende muziekstijlen, variërend per stad van EDM, eclectic, hardstyle, deephouse tot techno op zowel in- als outdoor stages.

Het bericht Kingsland Festival verplaatst naar 2022 verscheen eerst op Entertainment Business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here