Aangepast Amélie de Musical moet Nederlands publiek weer vertrouwen in theater geven

0
9

Morssinkhof Terra Theaterproducties past Amélie de Musical aan de corona-tijd aan om het Nederlandse publiek weer vertrouwen in het theater te geven. De musical is vanaf dit najaar in de Nederlandse theaters te zien.

Producent Michiel Morssinkhof: “Nu tijdens onze voorbereidingen de wereld ingrijpend is veranderd door het coronavirus, zijn we met ons team gaan kijken hoe we Amélie de Musical het beste konden aanpassen. Voorop staat dat na tijden waarin weinig mogelijk is in onze maatschappij, juist het romantische en nostalgische verhaal van Amélie het beste verteld kan worden. Daarom hebben we de voorstelling zo aangepast dat deze vanaf komend najaar kan reizen langs de Nederlandse theaters, ook nu we niet van de ene op de andere dag terug zullen gaan naar normale omstandigheden’’, aldus Morssinkhof.

Morssinkhof Terra Theaterproducties werkt al meer dan twee jaar aan de voorbereidingen van de Nederlandse musicalversie van de Franse film Amélie. Na Broadway in New York, West End in Londen en München in Duitsland is de musical vanaf komend najaar in Nederland te zien. Ondanks de huidige sluiting van de theaters gaat Amélie de Musical in oktober van dit jaar in première en is de voorstelling tot en met april volgend jaar in heel Nederland te zien.

Morssinkhof: ‘’Daarnaast willen we juist met de warme wereld van Amélie laten zien dat het Nederlandse publiek na komende zomer weer alle vertrouwen kan hebben in een veilige avond in het theater. Om dit te onderstrepen verlagen we de entreeprijzen van Amélie de Musical, die gemiddeld de helft lager zullen zijn dan bij andere musicals.”

 

 

Het bericht Aangepast Amélie de Musical moet Nederlands publiek weer vertrouwen in theater geven verscheen eerst op Entertainment Business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here